Ansatte

 

Toni Kristin Medhaug

Instruktør og  personlig trener

Jeg har Bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg har jeg kurs som Personlig Trener i Bergen, nettstudier innenfor Ernæring og intensivkurs som diplomert massør. Jeg har arbeidet som spinninginstruktør i Sogndal ved siden av studiene.

Jeg er opptatt av at trening skal være gøy! Ikke minst ønsker jeg å formidle min lidenskap og gleder for trening til deg på en inspirerende og motiverende måte.

Elin Jørgensen

Instruktør og vikar i resepsjonen

Jeg jobber som tannhelsesekretær hos tannlegene Fiskå og Hallaråker på Åkra. Jeg har tidligere jobbet som gruppeinstruktør ved Trimloftet og de årene jeg fikk jeg erfaring med Body Pump,Intervall og Step. Jeg elsker å trene og etter flere års pause grep jeg muligheten da jeg ble forespurt av Solrun om å bli instruktør igjen. Har nå tatt fram gamle kunster og ny musikk. Dette kan jo ikke annet enn å bli bra!

Svanhild Egeland

Resepsjonist

Med variert trening jevnt og trutt fungerer kroppen best. En god treningsøkt gir meg masse energi og overskudd. Ekstra motiverende er det å jobbe her på KVIKK, hvor jeg møter så mange positive, spreke og treningsglade mennesker!

Evy Ask

Instruktør

 

Til daglig jobber jeg på Karmøy PPT som veileder innen barnehage. Jeg er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk.

Min store hobby og interesse er trening, noe som var grunnen til at jeg begynte som gruppeinstruktør i 2002. I løpet av disse årene har jeg fått erfaring innen ulike gruppetreninger som corebare, spinning, aerobic, bosu, step og styrke. Det er utrolig motiverende og inspirerende å se gleden og mestringsfølelsen hos alle treningsvillige kunder.

Kathrine Larsen

Instruktør

Jeg har jobbet som Personlig Trener og Gruppetreningsinstruktør i Stavanger og Oslo, men nå er jeg tilbake på gamle trakter. Jeg har instruktert i step, styrke, BodyPump, corepuls, høypuls og crosstrening. Gruppetrening er et stort hjertebarn og jeg smiler stort av fengende musikk, enkle trinn og en god svettefest.

Jeg er utdannet sosionom og har en bachelor i ernæring. Jeg er opptatt av at bevegelse og fysisk aktivitet skal være gøy, og jeg håper at min treningsglede kan spres over til deg:-)

Jan Erik Søvig

Instruktør

Jeg har jobbet som trener, instruktør og veileder siden 1986.På disse årene har jeg vært innom mye forskjellig idrett og gruppetrening som håndball, fotball, sykling, spinning, styrke, bosu, crosstraining, kick box, gymstick og flowin med mer.

Jeg har eiet og drevet eget treningssenter siden 1997. I tillegg har jeg drevet med utdanning/opplæring av instruktører. Jeg er utdannet lærer med fagfelt idrett og historie og i dag jobber jeg som prosjektleder "Trygge barn på skoleveier" i Karmøy Kommune.

Jeg blir glad når jeg ser at folk mestrert det å bli mer aktiv og at det gir dem en bedre hverdag. Trening skal være variert og motiverende.