Ansatte

Elisabeth Andersen

Leder KVIKK og instruktør

 

Jeg begynte tidlig og interessere meg for trening og fysisk aktivitet. Turn og fotball var startgropa for lysten til å alltid å ha lyst til å lære og utvikle meg litt mer :-)
Jeg tok tidlig trener kurs i både fotball , turn for barn og aerobic/musikkforståelse og var så heldig å få slippe til i ung alder som trener i Etne Idrettslag hvor jeg opprinnelig er fra.
Etter dette for ferden til Karmøy , her fikk jeg påfyll på kurs innen bosu,pilates,spinning,styrke,skanetix med flere. Da utfordringen som leder på KVIKK kom etter 16 år som instruktør/resepsjonist ved et annet senter var valget klart , nye muligheter og videre utvikling!
Å ha en sunn og velfungerende kropp er alfa omega etter min mening , fysisk aktivitet i alle former gir påfyll til å mestre både fysiske og ikke minst psykiske utfordringer i hverdagen.
At hver og en finner den treningen/aktiviteten de liker og føler de mestrer er et stort mål for meg. Heldigvis er ingen like og dette må vi benytte oss av innen trening også!
Når jeg ser at de rundt meg opplever mestring og fremgang ved å få trene eller være i annen fysisk aktivitet , tar hjertet mitt et par ekstra slag av glede!
 

Toni Kristin Medhaug

Instruktør og personlig trener

Jeg har Bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg har jeg kurs som Personlig Trener i Bergen, nettstudier innenfor Ernæring og intensivkurs som diplomert massør. Jeg har arbeidet som spinninginstruktør i Sogndal ved siden av studiene.

Jeg er opptatt av at trening skal være gøy! Ikke minst ønsker jeg å formidle min lidenskap og gleder for trening til deg på en inspirerende og motiverende måte.
 

Elin Jørgensen

Instruktør og vikar i resepsjonen

Jeg jobber som tannhelsesekretær hos tannlegene Fiskå og Hallaråker på Åkra. Jeg har tidligere jobbet som gruppeinstruktør ved Trimloftet og de årene jeg fikk jeg erfaring med Body Pump,Intervall og Step. Jeg elsker å trene og etter flere års pause grep jeg muligheten da jeg ble forespurt av Solrun om å bli instruktør igjen. Har nå tatt fram gamle kunster og ny musikk. Dette kan jo ikke annet enn å bli bra!
 

Svanhild Egeland

Resepsjonist

Med variert trening jevnt og trutt fungerer kroppen best. En god treningsøkt gir meg masse energi og overskudd. Ekstra motiverende er det å jobbe her på KVIKK, hvor jeg møter så mange positive, spreke og treningsglade mennesker!
 

Evy Ask

Instruktør

Til daglig jobber jeg på Karmøy PPT som veileder innen barnehage. Jeg er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk.

Min store hobby og interesse er trening, noe som var grunnen til at jeg begynte som gruppeinstruktør i 2002. I løpet av disse årene har jeg fått erfaring innen ulike gruppetreninger som corebare, spinning, aerobic, bosu, step og styrke. Det er utrolig motiverende og inspirerende å se gleden og mestringsfølelsen hos alle treningsvillige kunder.

 

Jan Erik Søvig

Instruktør

Jeg har jobbet som trener, instruktør og veileder siden 1986.På disse årene har jeg vært innom mye forskjellig idrett og gruppetrening som håndball, fotball, sykling, spinning, styrke, bosu, crosstraining, kick box, gymstick og flowin med mer.

Jeg har eiet og drevet eget treningssenter siden 1997. I tillegg har jeg drevet med utdanning/opplæring av instruktører. Jeg er utdannet lærer med fagfelt idrett og historie og i dag jobber jeg som prosjektleder "Trygge barn på skoleveier" i Karmøy Kommune.

Jeg blir glad når jeg ser at folk mestrert det å bli mer aktiv og at det gir dem en bedre hverdag. Trening skal være variert og motiverende.
 

LOUISE LØVEREIDE

Instruktør

Jeg begynte som aerobicinstruktør da jeg gikk på videregående og har jobbet på ulike sentre siden den gang. Instruktørjobben har gitt mye glede, kunnskap, nye bekjentskap og minner for livet. 

Favoritten har alltid vært timer med høy puls og trøkk, men de siste 10-15 årene har jeg virkelig forstått hvor viktig det er med variasjon i treningen. 

I dag underviser jeg i aerobic, spinning, step, dansemix, styrke, pilates og yoga. Jeg er  opptatt av at alle skal få muligheten til å finne en treningsform de trives med.