Ansatte

Anita Fidjeland Frøiland

Leder KVIKK , instruktør og personlig trener

Har jobbet i trenings bransjen siden 2017. Før jeg begynte å jobbe på Kvikk treningssenter jobbet jeg som fulltids PT i mange år. I bunn har jeg helsefaglig utdanning, og har tatt en rekke sertifiseringer innen trening på Akademiet for personlig trening.

Jeg elsker å jobbe med mennesker og enkelt individer, for alle har eget utgangspunkt. Det er spennende å se den enkelte oppdage treningsgleden og å nå målsettingen sin i forhold til trening. Som medlem på Kvikk ønsker jeg å gi deg både trygghet og utvikling i din trening!

Finn den treningsformen du liker, for det vil du mest sannsynlig til gjenta. Jeg tror det er her hemmeligheten ligger.

Toni Kristin Medhaug

Instruktør og personlig trener

Jeg har Bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg har jeg kurs som Personlig Trener i Bergen, nettstudier innenfor Ernæring og intensivkurs som diplomert massør. Jeg har arbeidet som spinninginstruktør i Sogndal ved siden av studiene.

Jeg er opptatt av at trening skal være gøy! Ikke minst ønsker jeg å formidle min lidenskap og gleder for trening til deg på en inspirerende og motiverende måte.

Ønsker du kontakt send mail til tkm61@hotmail.com eller på mobil 90697678.

Elin Jørgensen

Instruktør

Jeg jobber som tannhelsesekretær hos tannlegene Fiskå og Hallaråker på Åkra. Jeg har tidligere jobbet som gruppeinstruktør ved Trimloftet og de årene jeg fikk jeg erfaring med Body Pump,Intervall og Step. Jeg elsker å trene og etter flere års pause grep jeg muligheten da jeg ble forespurt av Solrun om å bli instruktør igjen. Har nå tatt fram gamle kunster og ny musikk. Dette kan jo ikke annet enn å bli bra!

Evy Ask

Instruktør

Til daglig jobber jeg på Karmøy PPT som veileder innen barnehage. Jeg er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk.

Min store hobby og interesse er trening, noe som var grunnen til at jeg begynte som gruppeinstruktør i 2002. I løpet av disse årene har jeg fått erfaring innen ulike gruppetreninger som corebare, spinning, aerobic, bosu, step og styrke. Det er utrolig motiverende og inspirerende å se gleden og mestringsfølelsen hos alle treningsvillige kunder.