Samuel Massie «Hold fast!»

Publisert

Link til Ticketco for billetter: https://storhallkarmoy.ticketco.events/no/nb/e/samuel_massi_hold_fast

Onsdag 22. mars 2023 inviterer Storhall Karmøy, Minneforening for Marius Amland og Samuel Massie til foredrag med tematikk innenfor psykisk helse.

En eventyrlig fortelling om en ung manns forvandling fra skoletaper til verdenserobrer.

Alle skal med, heter det i Norge. Men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket han oftere enn han var på skolen, og han havnet i politiets søkelys. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors ombord i seilskuta Berserk med kurs mot Antarktis, klar til å ofre livet for det han tror på. Hva har skjedd?

Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Hold fast! handler om mestring, målbevissthet, vennskap, sorg og menneskets evne til forandring. Den inspirerer til aldri å gi opp menneskene rundt oss.

Boken «Hold fast!» ble skrevet på bestefarens hytte utenfor Bergen, og ble raskt populær. Så fulgte programlederoppdrag og deltagelse i en rekke tv-programer, som «Tangeruddampen», «Skal vi danse», «Rett fra hjertet» og foredrag og konferansieroppdrag med både politikere og kongehus. Samuel er alltid i aktivitet, noe du har sett i programmet «Samuel og bestefar – kunsten å leve» som du sikkert har sett på TV2.

Vi gleder oss til å høre Samuel fortelle sin historie

Siste nytt