Booking av gruppetime

Nå kan du reservere plass på gruppetimer via vårt nye app styrte bookingsystem. Gå via denne linken

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.ibooking.membroapp&hl=no&gl=US

https://apps.apple.com/no/app/membro/id1542602956

Registrer bruker i HANO

  1. Fyll ut informasjon under Ny Kunde; fornavn, etternavn, mobil, epost og lag deg et passord. Trykk registrert.
  2. Du kommer inn på bookingsiden. Gå inn på første punkt og velg om du skal booke en time i Treningssenter Spinningsal eller Treningssenter Gruppesal.
  3. Marker den timen du ønsker å bestille og trykk så Neste.
  4. Timen din skal nå være booket og du får en epost som bekreftelse.
  5. Når du kommer på KVIKK på timen du har booket så krysser du deg ut på lista som ligger på bordet. Møt senest 5 minutter før timen begynner. Ellers så går plassen til den som eventuelt står øverst på ventelista.

Avbestilling av booket time

Hvis det er 1 timer før gruppetimen starter eller mer kan du avbestille via HANO. Logg deg inn, trykk på navnet ditt øverst i høyre hjørnet. Da skal det komme en oversikt over de timene du har booket. Trykk på avbestill som da skal stå bak timen og du har åpnet plassen din opp til noen andre.
Hvis du må avbestille gruppetimen og det er mindre enn 1 time til den starter kan du sende en mail til treningssenter@storhallkarmoy.no. Da er det ikke sikkert vi rekker å legge plassen ut til noen andre, men du vil ikke få «straffeprikk». (les punkt under)
Dess raskere du får avbestilt, dess større sjans er det for at noen andre kan få brukt plassen din.

Ikke møtt til booket time

Hvis du ikke møter til en time du har booket og du ikke har fått sagt i fra blir du merket med en prikk. Har du 3 prikker mister du retten din til å booke timer den neste måneden. Får du nye 3 prikker mister du muligheten til å booke de neste 3 månedene. Dette for å unngå at det står ledige plasser.
 
Har du spørsmål om bookingsystemet ta gjerne kontakt så hjelper vi deg 🙂